Layout
 
A A A

Om siden

Åbne standarder

Denne hjemmeside er udviklet med overholdelse af åbne standarder. Det sikrer, at alle informationer kan bruges på en fleksibel måde, og derfor nemt kan genbruges i andre sammenhænge.
Standarder defineres eksempelvis af organisationer som World Wide Web Consortium. Helt konkret bygger websitet i høj grad på teknologier som XML, HTML og CSS.

Tilgængelighed

Det er et mål at websitet kan anvendes af flest mulige brugere. Derfor har tilgængelighed og brugervenlighed været i fokus gennem hele udviklingsprocessen. Det udmønter sig blandt andet i:

  • brugerne kan bestemme skriftstørrelsen
  • websitet kan ses i flest mulige browsere
  • websitet tilpasser sig størrelsen på browservinduet
  • alle sider overholder internationale standarder

Hele løsningen er udviklet omkring Adapt's WebEngine, AWE2, hvilket sikrer, at hjemmesiden til stadighed overholder åbne standarder.

Privatlivspolitik

Det er anonymt, når du klikker dig ind og rundt på Patientklagenævnets hjemmeside. Vi registrer ingen data, der kan bruges til at identificere dig som bruger af hjemmesiden.

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevsservice registrerer vi din e-post-adresse, men den bliver ikke videregivet eller solgt til tredjepart.

Statistik

Til statistiske formål registrerer vi besøgende, men kun til brug for statistik. Statistikken anvendes kun i forbindelse med forbedringer af hjemmesiden, og oplysningerne vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart.


 Til top

   
<< Tilbage